A gyapjú plédek, melyek becsalogatják a természetet a nappalidba. Üdítő színeikkel megidézik a vidám napsütést, a víz morajlását, ahogy a haragos Balaton fodrozódik. Alkalmasak takarózásra egy kanapén pihenve, vagy teraszon akár télen is, hiszen az anyag vastagsága és tartóssága miatt különösen jók kültéri használatra. Gondos kezek által készültek Európában, kiváló minőségű helyi gyapjúból. Átölelnek mint egy védőháló és segítenek megnyugodni egy pörgős nap után. Bolyhos felületének köszönhető egyedi karakterisztikája: rendkívül jól átmelegítenek ugyanakkor szellőznek is. Ha szereted magad minőségi használati tárgyakkal körbevenni, akkor ezek a szinte örök életű plédek Neked készültek.

Méret*: 130 cm × 210 cm
Összetétel: 100% gyapjú
Súly: 1.4 kg
Minőség: 1. Osztály
Származási hely: EU
Bevizsgált, minőségi termék.
A plédek előrendelhetők.
Kérjük vásárlási szándékát az orders@vandorkrisztina.com email címre jelezze. Rendelését az aktuális raktárkészlet függvényében, a megrendeléstől számítva 1-8 héten belül teljesítjük.
Ha további kérdése merülne fel, vagy szeretné személyesen megtekinteni a kollekciót, a MaxCity-ben előre egyeztetett időpontban várjuk szeretettel.
* a plédek méretében +/- 5% eltérés lehetséges
Reflect pléd rózsa színben​​​​​​​
Gusty pléd balaton színben
Gate pléd nap-rózsa színben
Reflect pléd narancs színben
Gate pléd narancs-ég színben
Nuance pléd balaton színben
Nuance pléd nap-rózsa színben
Gusty pléd napsárga színben
Solar pléd napsárga színben
Breaker pléd vaj színben
Breaker pléd égkék színben
A kollekció a Moholy-Nagy László Formatervezési Ösztöndíj támogatásával valósult meg.
Ugrás az oldal elejére