Az Ön magánélete fontos számunkra. Tiszteletben tartjuk személyes adatait minden olyan információval kapcsolatban, amelyet weboldalunkon, a http://vandorkrisztina.hu webhelyen és Vándor Krisztina e.v. tulajdonában lévő más üzemeltetett webhelyeinken (http://vandorkrisztina.com, http://vandor.studio) adott meg kapcsolattartás céljából.
Személyes adatokat csak akkor kérünk, amikor valóban szükségünk van rá ahhoz, hogy az Ön számára a megfelelő szolgáltatást tudjuk nyújtani. Kizárólag az Ön tudtával és beleegyezésével, tisztességes és törvényes módon tesszük mindezt. Azt is tudatjuk velünk, hogy miért gyűjtjük és hogyan fogják felhasználni. 
Az összegyűjtött információkat csak addig tároljuk, amíg szükséges az Ön által igényelt szolgáltatás nyújtásához. A tárolt adatokat a kereskedelemben elfogadható eszközökkel védjük az elvesztés és lopás, valamint az illetéktelen hozzáférés, a nyilvánosságra hozatal, a másolás, a felhasználás vagy a módosítás megelőzése érdekében.
Semmilyen személyes azonosító információt nem osztunk meg nyilvánosan vagy harmadik felekkel, kivéve, ha a törvény előírja.
Webhelyünk esetenként külső linkekre irányíthat, amelyeket nem mi üzemeltetünk. Felhívjuk figyelmét, hogy nincs ellenőrzésünk ezen webhelyek tartalma és gyakorlata felett, és nem vállalunk felelősséget a külső linkeken elérhető weboldalak adatvédelmi irányelveiért.
Szabadon visszautasíthatja személyes adatainak megadását (mint a név, e-mail cím), azzal a feltétellel, hogy esetleg nem tudjuk Önnek megadni a kívánt szolgáltatásokat.
Honlapunk használatával elfogadja a személyes információk kezelésével kapcsolatos gyakorlatainkat. Ha bármilyen kérdése merül fel a felhasználói adatok és a személyes adatok kezelésével kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.
Ez az irányelv 2019. augusztus 25-én lépett hatályba.
Ugrás az oldal elejére